ADF Alt Maresme

Dispositius de Prevenció

Revetlla de Sant Joan

Una de les jornades més intenses a l'ADF és la revetlla de Sant Joan. És la nit més curta de l'any, però per nosaltres, és la més llarga. 

Cada any muntem un dispositiu especial, de 19:00h a 03:00h per tal d'actuar en cas d'incendi, doncs és la nit més perillosa de l'any a causa dels petards.

A més, també fem el preventiu de les fogueres d'alguns dels pobles del nostre àmbit d'actuació com Calella, Santa Susanna o Palafolls.

Correfocs

Una de les activitats més populars de les Festes Majors d'arreu de Catalunya son els correfocs. Des de l'ADF fem l'acompanyament de la cercavila per tal d'evitar incendis i qualsevol incidència amb els petards.

Focs Artificials

Als focs artificials que posen  el punt i final a les Festes Majors també hi som presents, per com en els correfocs, evitar ensurts amb les espurnes que deixen els petards.

Rues de Carnaval

També participem en els dispositius de seguretat i acompanyament d'altres activitats populars, com son les Rues de Carnaval.

Cavalcades de Reis

Les cavalcades de Ses Majestats els Reis d’Orient són una tradició a la qual també hi som presents. Acompanyem als Reis Mags durant el seu recorregut pels diferents carrers en la seva arribada als pobles i ciutats.

Activitats populars

L’ADF estem present en moltes activitats populars, com poden ser caminades per la muntanya, fires d’entitats o trobades de cossos d’emergència, entre d’altres.