ADF Alt Maresme

Let's Clean Up Europe

Què és la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”?

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Preguntes Freqüents

Aquest 2024 l'ADF Alt Maresme ens volem sumar a la Setmana de Prevenció de Residus amb la campanya "Let's Clean Up Europe".

És per això que us animem a participar a les campanyes de neteja per recollir les deixalles que embruten les rieres i els boscos. D'aquesta manera, ens ajudeu a prevenir els incendis forestals i a mantenir net el medi natural. A continuació us responem algunes de les preguntes més freqüents que us poden sorgir.

Per què participar a la campanya "Let's Clean Up Europe"?

Aquells que estimem la natura ens dol veure com les deixalles dels incívics embruten el nostre entorn. Participant a la campanya "Let's Clean Up Europe" ajudes a cuidar la natura i, de retruc, a la prevenció d'incendis forestals.

S'ha de pagar per participar?

No. És una activitat gratuïta. Des de l'ADF Alt Maresme oferirem un petit refrigeri per recuperar forces, que costarà 2€.

Poden participar els menors d'edat?

Si. És una iniciativa oberta a tothom. En el cas dels menors de 16 anys però, caldrà que vagin acompanyats en tot moment per un adult.

Autorització de drets d'imatge *

El fet de participar en aquesta iniciativa, autoritzes a l'ADF Alt Maresme a fer fotografies i/o vídeos per a publicar a les Xarxes Socials. Les imatges podran ser utilitzades per l'Agència Catalana de Residus per a la difusió de futures edicions de la campanya "Let's Clean Up Europe"

Haig de portar alguna cosa?

L'únic que has de portar son guants per recollir les deixalles, roba i calçat còmode. Recomanem també portar una apolla d'aigua per anar bevent.

Qui organitza la campanya?

La campanya "Let's Clean Up Europe" està organitzada per l'ADF Alt Maresme amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus, l'Ajuntament de XXXX i

Inscripció Grupal

Inscripció Individual

* Atès que el dret a la imatge es troba regulat per l’article 18.1 de la Constitució, per la Llei Orgànica 1/1982 sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i per el Reglament Europeu 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades i lliure circulació de les mateixes i la Llei 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, l’entitat ADF ALT MARESME t’informa que el fet de participar a la campanya “Let’s Clean Up Europe” dones el teu consentiment per publicar la teva imatge, de forma clarament identificable, en fotografies i gravacions corresponents a les seves activitats i serveis, i que s’exposin públicament a la pàgina web, revistes o altres publicacions internes o de tercers, així com a reproduir-la públicament per a la promoció de les activitats i serveis de l’entitat.

El present consentiment i autorització s’atorga de forma gratuïta i amb renúncia formal a qualsevol contraprestació econòmica.

Et recordem que per exercir els drets, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat que contempla la Llei pots dirigir-te mitjançant comunicació escrita a ADF ALT MARESME, Ref. Protecció de dades, carrer CAMÍ DE LA RIERA, s/n 08398 SANTA SUSANNA, BARCELONA, o bé per correu electrònic a info@adfaltmaresme.cat