ADF Alt Maresme

Manteniment de Punts d'Aigua

Manteniment de basses

Desbrossem i fem el manteniment bàsic de les basses d'extinció d'incendis per tal de que en cas de necessitat poder-hi accedir ràpidament i sense dificultats.

Revisió i manteniment d'hidrants

Fem la revisió i el manteniment dels hidrants que hi ha en zones estratègiques i properes a masses forestals per tal de que funcionin en cas d'incendi forestal.

Manteniment de basses

Punt d'aigua d'incendis

Les basses son punts d'aigua d'incendis situades en llocs estratègics en zones properes a masses forestals. Són un eina d'extinció d'incendis molt utilitzada, sobretot pels helicòpters dels Bombers per carregar aigua sense haver d'anar lluny del foc. Des de les ADF, una de les nostres tasques és tenir net l'entorn de les basses i tenir un accés ràpid.

Revisió i manteniment d'hidrants

Els hidrants són aparells hidràulics connectats a la xarxa general de distribució d’aigua que s’utilitzen per subministrar aigua als vehicles de Bombers i ADF durant un incendi.

És per això que és important fer una revisió regularment i comprovar que surt aigua amb pressió per tal de poder omplir els dipòsits dels vehicles ràpidament.