ADF Alt Maresme

Notícies

Dispositiu especial per a la Revetlla de Sant Joan

Sant Joan

La nit de Sant Joan és una de les jornades més perilloses pel que fa al risc d’incendi forestal i, tot i que aquest any serà especial per la situació de la Covid-19, no ens podem relaxar. I tampoc ens podem fiar de les pluges d’aquestes darreres setmanes, ja que han fet créixer substancialment el sotabosc. Des de l’ADF Alt Maresme ens sumem, un any més, al dispositiu especial per a l’extinció d’incendis de la Federació d’ADF del Maresme i del Vallès Oriental, coordinat amb els Bombers de la Generalitat i les Policies Locals.

Concretament, nosaltres estarem operatius amb 3 vehicles amb kit d’aigua i 12 voluntaris, i treballarem coordinadament amb els Parcs de Bombers de Pineda de Mar i Malgrat de Mar i les policies locals de Santa Susanna, Pineda, Calella, Malgrat i Palafolls, per intentar que durant la revetlla de Sant Joan no es desencadenin incendis de vegetació.

A més, des de la nostra oficina, ens coordinarem amb l’ADF Vallalta que s’encarregarà dels Municipis de Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta i amb l’ADF Tordera.

En total, tindrem set vehicles i trentena de voluntaris que treballaran des de les 19:00h del dimarts 23 i fins, com a mínim, les 03:00h del dimecres 24.

Així doncs demanem a la ciutadania màxima responsabilitat a l’hora de llençar la pirotècnia. Recordem que està prohibit llençar petards i fer foc a menys de 500 metres de qualsevol massa forestal.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT