ADF Alt Maresme

Notícies

Dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan 2021

Sant Joan

Arriba una de les jornades més perilloses pel que fa al risc d’incendi forestal: la revetlla de Sant Joan. Aquest any, la nit més curta de l’any, es tornarà a celebrar amb la COVID-19 present. Als cossos d’emergència cada any ens preocupa aquesta nit tant especial, i aquest any, potser una mica més. Perquè tornen les trobades sense límit de persones i la gent té ganes d’una nit de festa, perquè hi ha molt sotabosc, i les pluges dels últims dies poden crear una falsa sensació de seguretat a prop dels boscos. És per això, que un any més, des de l’ADF Alt Maresme ens sumem al dispositiu especial per a l’extinció d’incendis que es muntarà a Catalunya, coordinat amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya i Policies Locals.

Com cada any, treballarem coordinadament amb els Parcs de Bombers de Pineda de Mar i Malgrat de Mar i les policies locals de Calella, Pineda Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera, per intentar que durant la revetlla de Sant Joan no es desencadenin incendis.

A més, des de la nostra oficina, ens coordinarem amb l’ADF Vallalta que s’encarregarà dels municipis de Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta

En total, tindrem sis vehicles amb kit d’aigua 1 de coordinació i una vintena de voluntaris que treballaran, des de les 19:00h del dimarts 23 i fins, com a mínim, les 03:00h del dimecres 24.

Així doncs, i ara més que mai, demanem a la ciutadania màxima responsabilitat a l’hora de llençar la pirotècnia, doncs en els últims 7 dies hem tingut 5 petits incendis (2 a Tordera, 1 a Malgrat, 1 a Palafolls i 1 a Calella).

Recordem que està prohibit llençar petards i fer foc a menys de 500 metres de qualsevol massa forestal.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT