ADF Alt Maresme

Notícies

Activat el Pla INUNCAT per fortes pluges aquesta propera nit i matinada al Maresme

El Temps
Les rieres del Maresme poden tornar a baixar plenes (Foto: RCTV)

Aquesta propera matinada, les 3:04, entrarem a la tardor. Coincidint amb el canvi d’estació astronòmica, arribarà un canvi de temps important, amb pluges intenses i unes temperatures corresponents a finals de setembre.

Avui és oficialment l’últim dia de l’estiu, ja que aquesta matinada, a les 3:04h, es produirà l’equinocci i entrarem a la tardor, que durarà 89 dies i 21 hores i s’allargarà fins al 21 de desembre.

El Pla INUNCAT, activat en fase d’alerta

Aquesta nit arribarà una nova tongada de pluja molt forta i extensa. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat els avisos per intensitat i acumulació de pluja en diverses comarques, especialment entre el Garraf i el Maresme, on es poden acumular més de 100 mm en 24 hores. Protecció Civil ha posat en alerta el Pla INUNCAT.

Previsió de pluja, hora a hora, des de divendres a les 16h fins diumenge a les 02h (Font: TV3)

Compte durant la nit

Com dèiem, molt de compte aquesta propera matinada de dissabte. Les pluges es desplaçaran cap a la costa, des de la Costa Brava fins a la Costa Daurada. Aquestes pluges seran molt abundants i localment intenses. Per a aquest tram de la nit i la matinada, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos per intensitat i acumulació de pluja a la façana litoral. 

Cal extremar la precaució amb les rieres i zones inundables davant del risc de quantitats importants de precipitació en poca estona. Si esteu de celebració per la Festa Major de La Minerva a Calella, cal vigilar la zona on es fan els concerts i en cas de necessitat, cal seguir en tot moment les indicacions del personal d’organització, seguretat i cossos d’emergència.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT