ADF Alt Maresme

Notícies

Dilluns amb possibilitat de fortes pluges al Maresme

El Temps
Els ruixats poden anar acompanyats de calamarsa o pedra

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès per aquest dilluns al migdia i fins la matinada, un avís de perill per intensitat de pluja a les comarques del Vallès Oriental, el Maresme, la Selva, el Gironès, el Pla de l’Estany, la Garrotxa i l’Alt i Baix Empordà. En aquestes comarques es poden superar els 20 mm en 30 minuts, i les precipitacions aniran acompanyades de tempesta i, localment, amb calamarsa o pedra.

La setmana començarà amb clarianes. Aquesta matinada passarà un front fred, però deixarà precipitacions minses en general. Les clarianes que s’obriran després del front, ajudaran al creixement de les nuvolades. A partir de mig matí, és probable que ja descarreguin ruixats pel nord-est.

No serà fins la tarda i el vespre que les precipitacions s’intensificaran. Afectaran sobretot al quadrant nord-est. Els xàfecs seran localment intensos i poden anar acompanyats d’alguna tempesta i calamarsades, que localment deixaran registres abundants. En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l’avís per intensitat de pluja a les comarques del Vallès Oriental, el Maresme, la Selva, el Gironès, el Pla de l’Estany, la Garrotxa i l’Alt i Baix Empordà. A la resta de Catalunya no s’esperen precipitacions destacables.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT