ADF Alt Maresme

Notícies

La neu emblanquina diferents punts de l’Alt Maresme

El Temps
Aquest matí diferents indrets de Tordera han quedat emblanquinats (Foto: Protecció Civil de Tordera)

Aquest dimarts al matí, tal i com preveien els mapes meteorològics, la neu ha fet acte de presència a cotes molt baixes. A la nostra comarca, zones com Tordera, Hortsavinyà, Dosrius o Arenys de Munt han vist caure volves de neu, i fins i tot en alguns punts, com agafava i emblanquinava el paisatge.

Les previsions s’han complert i la neu ha fet acte de presència a cotes molt baixes. Al Maresme, les nevades han quedat concentrades a l’Alt Maresme, on hi ha hagut temperatures entre els 0 i els 4ºC. Durant el matí diferents urbanitzacions de Tordera com Can Camps, Can Domènec o Roca Rossa han quedat enfarinades.

De fet, a Hortsavinyà, la nevada ha fet suspendre les classes per recomanació de Protecció Civil de Tordera, amb el corresponent permís del Departament d’Educació.

També s’ha vist nevar a 200 metres, com a la urbanització Can Massuet del Far, a Dosrius. Una mica més amunt, al Santuari del Corredor, a 600 metres, la nevada ha deixat gruixos de més de 5 centímetres.

La neu també ha caigut, més tímidament, en municipis com Mataró, Sant Vicenç de Montalt o Arenys de Munt, tot i que sense arribar a quallar.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT