ADF Alt Maresme

Notícies

La pluja deixa acumulacions de fins a 100 l/m² a l’Alt Maresme

El Temps
Imatge del radar durant l'episodi de pluges d'ahir (Foto: SMC)

Per fi la pluja ha tornat a regar el territori! I ho ha fet amb ganes, deixant fins a 100 l/m² en municipis com Pineda de Mar o Tordera. Una precipitació molt benvinguda que mitiga la greu sequera que estàvem patint des de feia mesos.

Des de finals de novembre de l’any passat que no teníem un episodi de pluges tant eficient.

De moment, aquest primer capítol de pluges va deixar registres de fins als 100 l/m² en municipis com Pineda de Mar o Tordera. A la resta de poblacions del nostre àmbit d’actuació, les acumulacions van oscil·lar entre els 50 i els 90 l/m² .

A més, de cara als pròxims dies, s’esperen noves pertorbacions que, si s’acaben confirmant les previsions, ajudaran a apaivagar una mica més la sequera i les reserves d’aigua s’aniran recuperant.

Caldrà veure com evoluciona la situació per a dilluns: ara mateix, els mapes indiquen una nova regada general, que dependrà de la posició de la borrasca que apunta al golf de Cadis.

El segon capítol de precipitacions el tindrem dimecres. El mateix embossament d’aire fred se situarà al sud-est peninsular i portarà un temporal de llevant de primera categoria que deixarà pluges abundants i extenses a tot el país, sobretot a la meitat est.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT