ADF Alt Maresme

Notícies

Protecció Civil demana extremar precaucions durant les properes hores al Maresme davant les fortes pluges

El Temps

Protecció Civil de la Generalitat demana no abaixar la guàrdia en aquest episodi de pluges. En les properes hores, les tempestes es reactivaran i cal extremar les precaucions prop rius i rieres, sobretot al Maresme, però també al Ter i al Llobregat. També es demana evitar desplaçaments innecessaris i consultar les previsions meteorològiques abans de sortir. De moment, Protecció Civil manté en fase d’alerta l’INUNCAT.

Protecció Civil comunica que manté en fase d’alerta el Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) donat que les condicions hidrològiques segueixen sent adverses i es preveu que les pluges continuïn aquesta nit i demà. Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) es preveu que aquesta nit i demà durant tot el dia, a les comarques litorals de Tarragona i Barcelona es puguin superar els 40 l/m2 en 30 minuts.

Per tant, i amb aquestes previsions, Protecció Civil de la Generalitat manté la recomanació d’extremar les precaucions prop de lleres, torrents i rieres del Maresme les properes hores perquè es podran produir augments sobtats del cabal.

Es recomana també evitar fer activitats properes a les zones de rieres i torrents així com de les passeres o guals pel perill de possibles crescudes sobtades i evitar desplaçaments innecessaris.

Cal seguir l’evolució d’aquest episodi de pluges a través dels comptes de twitter de Protecció Civil (@emergenciescat) i del Servei Meteorològic de Catalunya (@meteocat)

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT