ADF Alt Maresme

Notícies

Una espectacular pedregada a Calella provoca un accident múltiple a la C-32 amb trenta vehicles implicats

El Temps
Una cinquanta de vehicles s'han vist implicats (Foto: Bombers)

Aquesta tarda, als volts de tres quarts de set, una espectacular pedregada sorprenia a l’Alt Maresme. La tempesta, que ha deixat 6 litres per metre quadrat, ha provocat un accident múltiple, amb una trentena de vehicles implicats i una trentena de ferits.

La tempesta ha deixat els carrers de la zona de l’Alt Maresme, ben emblanquinats. El xàfec ha durat uns quinze minuts, però han caigut amb molta intensitat. La important pedregada pot haver estat la causa de que una trentena de vehicles s’hagin vist implicats en un accident múltiple a l’autopista C-32, entre Calella i Pineda, en sentit sud.

Fonts del SEM han confirmat que quatre persones han resultat ferides menys greus i 25 més lleus. Els 4 ferits menys greus han estat traslladats a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, a la Vall d’Hebron de Barcelona, a l’Hospital de Blanes i a l’Hospital de Mataró. Pel que fa als ferits lleus, 4 els han portat fins a l’Hospital de Calella, 4 a l’Hospital de Blanes i 3 a l’Hospital Germans Trias i Pujol. 11 persones han rebut l’alta in situ.

L’autopista està tallada en sentit Barcelona i dos carrils tallats en sentit Girona, i s’han format fins a 3 quilòmetres de cues.

Diverses dotacions del SEM, Bombers i Mossos d’Esquadra treballen a la zona per restablir la normalitat.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT