ADF Alt Maresme

Notícies

Sant Cebrià de Vallalta acull la 19ª Trobada d’ADF del Maresme i S.E del Vallès Oriental

General

Ahir dissabte, el pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta va acollir, després de 3 anys d’aturada per culpa de la pandèmia de la COVID-19, una nova trobada de les ADF de la Federació d’ADF del Maresme i el S.E. del Vallès Oriental. Des de l’ADF Alt Maresme hi vam anar amb 3 vehicles i 9 voluntaris.

Un total de 130 persones, entre voluntaris de les 11 ADF del Maresme, Agents Rurals del Maresme, Bombers de la Generalitat, Policia Local de Sant Cebrià i representants d’alguns Ajuntaments es van reunir al pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

En el transcurs del matí, hi va haver un esmorzar per tots els assistents, i on van parlar l’alcalde de Sant Cebrià, Albert Pla; el president de la Federació d’ADF del Maresme, Josep Canals i el president de l’ADF Vallalta, Ricard Romà.

Durant la Trobada, es van fer entrega de diverses insígnies “Roure de Plata”, un reconeixement a voluntaris de les ADF, altres entitats i persones de diferents cossos que es dediquen a la prevenció i extinció d’incendis forestals i a la protecció de la natura

Els “Roure de Plata” han estat per l’Òscar i en Carles, de l’ADF Serra de Marina, que fins i tot, en cas d’avís d’incendi, deixen la seva feina de mecànic per anar al servei i recuperen les hores més tard.

També es va destacar la bona relació de més de 25 anys amb el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Argentona Joan Pujol; els més de 12 anys amb el tècnic de Protecció Civil de Mataró Xavi Benet i durant més de 10 anys amb el Cap de Parc dels Bombers de Mataró, Juan Carlos Romero.

Des de la Federació d’ADF del Maresme també van destacar la feina feta durant més de 35 anys a dos bombers de la Generalitat: Manel Catà, oficial funcionari i Carles Pérez, caporal voluntari dels Bombers de Malgrat de Mar, creant una de les millors relacions Bombers-ADF de tot Catalunya.

També durant l’acte, es va tenir un especial record per a tots aquells voluntaris i voluntàries que, en aquests anys de pandèmia, ens van deixar.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT