ADF Alt Maresme

Notícies

Localitzem el cos sense vida d’una veïna de Calella amb un ampli dispositiu de recerca

General
Efectius dels cossos d'emergència al Punt de Trànsit (Foto: Coordinadora AVPC-Catalunya)

Aquest matí, l’ADF Alt Maresme i Protecció Civil de Pineda de Mar hem coordinat, amb el suport de Policia Local de Calella i Mossos d’Esquadra un ampli dispositiu de recerca d’una veïna de la ciutat de 43 anys, desapareguda des de feia 10 dies.

El dispositiu es va iniciar a les 8h del matí amb un briefing a la comissaria de la Policia Local de Calella, on Mossos d’Esquadra van explicar la situació i van donar les dades necessàries per començar a buscar.

A les 9h es va muntar el punt de trànsit, es van organitzar dos grups de recerca. Als volts de les 9:45h es van repartir els zones on buscar i als volts de les 10:05h es rebia l’avís que s’havia localitzar el cos sense vida d’una dona en un barranc de la zona de Valldenguli, al camí del Tennis de Calella.

Els coordinadors de l’ADF Alt Maresme i Protecció Civil de Pineda de Mar es van dirigir a la zona, molt propera on s’havia instal·lat el punt de trànsit, amb Policia Local de Calella, on es va confirmar que era la veïna que s’estava buscant.

Seguidament, Policia Local i Mossos d’Esquadra van acordonar la zona fins que la Unitat d’Intervenció en Muntanya (UIM) dels Mossos van rescatar el cadàver.

La víctima portava 10 dies desapareguda i la seva família no en sabia res d’ella des que el dia 20 d’abril va sortir de casa seva.

Més d’una trentena de voluntaris han participat en la recerca

Al dispositiu de recerca, coordinat per l’ADF Alt Maresme i Protecció Civil de Pineda de Mar, hi han participat 35 voluntaris de les ADF de l’Alt Maresme, Vallalta, Burriac i La Conreria i de Protecció Civil de Pineda de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Gregori i Sant Feliu de Guíxols, a més de 4 gossos del Grup de Rescat Caní de Granollers. De fet, va ser una gossa d’aquest grup la que va marcar als voluntaris la zona on es trobava la víctima.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT