ADF Alt Maresme

Notícies

Detingut el presumpte piròman de Niàgara Park (Tordera)

Incendis
Entre els mesos de juny i juliol hi han hagut 7 incendis a la zona de la urb. Niàgara Park de Tordera

La Policia Local de Tordera ha detingut aquest migdia el presumpte autor dels incendis produïts en les darrers mesos a la zona de la urbanització Niàgara Park de Tordera.

De fet, durant els mesus de juny i juliol es van produir fins a 7 incendis forestals al voral de la carretera BV-5122 i també a l’interior de la urbanització de Niàgara Park. Ja en els primers focs, es van trobar indicis que podien ser provocats i la Policia Local de Tordera va obrir una investigació policial per identificar l’autor o autors dels incendis.

Tota la informació recollida durant la investigació, s’ha traslladat a l’autoritat judicial d’Arenys de Mar, qui ha donat l’ordre de detenció de l’autor, feta avui a les 11:50 per part de la Policia Local de Tordera, segons informa el consistori torderenc. En les properes hores, el detingut passarà a disposició judicial.

L’operació policial, que s’ha allargat durant setmanes, ha comptat amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

Cal recordar que estem patint un estiu extremadament calurós i amb un elevat risc d’incendi forestal. És per això que cal extremar les precaucions i, en cas de veure qualsevol indici de foc, avisar immediatament al telèfon d’emergències 112.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT