ADF Alt Maresme

Notícies

Tres incendis en menys de 30 hores a l’antic hostal Bellavista de Palafolls posen en alerta els equips d’emergència

Incendis
Una dotació de l'ADF Alt Maresme davant de l'antic hostal Bellavista de Palafolls

Des de dimarts, tres incendis van cremar, en poques hores de diferència, l’interior de l’antic hostal Bellavista, a la carretera B-682, al terme municipal de Palafolls.

Dimarts al vespre, als volts de les 20.15 hores, els Bombers van rebre l’avís que sortia fum de l’antic hostal Bellavista, situat al Barri de Sant Lluís de Palafolls. Fins al loc s’hi van desplaçar 4 dotacions dels Bombers de Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Tordera, així com 2 patrulles de la Policia Local.

Ahir, a la mateixa hora que dimarts, es va produir un segon incendi intencionat. A les 5 de la matinada, els Bombers rebien un nou avís de foc al mateix punt. Segons informa Ràdio Palafolls, alguns desconeguts haurien llençat un matalàs en flames a l’interior de l’immoble.

3 incendis en menys de 30 hores de diferència. Una situació que preocupa, i molt, als cossos d’emergència, perquè amb la sequera que hi ha, es podria produir un incendi forestal a la zona, on hi ha molts habitatges.

Punt de trobada habitual de joves

L’antic hostal ha estat sovint un punt de trobades de joves a les nits, on s’hi feien botellots. De fet, hi han hagut diverses queixes per part dels veïns degut a aquestes situacions. P

Les restes de l’hostal Bellavista està abandonat des de finals dels anys 80, tot i que actualment es troba a la venda. Concretament, es troba publicat a la web d’una immobiliària especialitzada en la compra venda de grans edificis i d’habitatges de luxe i la seva venda té un cost de sortida que ronda els 880.000€.

Incrementem la vigilància a la zona

Arran dels darrers incendis, des de l’ADF Alt Maresme, en coordinació amb la Policia Local de Palafolls, avui dijous hem incrementat la vigilància a la zona per tal d’evitar nous incendis a la zona i que les flames agafin vegetació forestal. Un dispositiu especial que durarà fins el diumenge.

De fet, avui també dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat a l’interior de l’edifici revisant l’estructura, que segons han informat, té risc de col·lapse imminent.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT