ADF Alt Maresme

Notícies

Un petit incendi crema 1.500 m² a Valldenguli

Incendis
Imatge de l'incendi, vista des de Can Carreres (Foto: Aimar Gracia)

Primer ensurt de l’any a la nostra zona. Aquesta tarda, s’ha declarat un petit incendi forestal que ha afectat 1.500 m² a la zona de Valldenguli, al voral de la C-32, a Calella. A les 19:20h, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís i fins al lloc s’hi han desplaçat 6 dotacions.

Estem a l’abril i ja hem tingut el primer ensurt. Un incendi forestal ha afectat 1.500 m² a la zona de Valldenguli, en una barraca que està a tocar de la C-32, a Calella.

Encara es desconeixen les causes de l’incendi, que ha causat una important columna de fum que s’ha vist des de diferents punts de Calella, Can Carreres i Sant Pol.

L’avís s’ha rebut a les 19:20h i han treballat 6 doracions dels parcs de Pineda, Malgrat i Arenys, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres de la Policia Local de Calella.

L’incendi s’ha donat per controlat poc abans de les 21:00h.

Crida a la prudència als boscos

El petit foc d’avui ha estat un avís. Els boscos estan molt secs i qualsevol descuit pot generar un incendi.

En aquest sentit, els Agents Rurals van tornar a activar el dimecres, el Pla Alfa a tot Catalunya, exceptuant la Vall d’Aran i les comarques gironines de la Selva, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, el Gironès i el Baix Empordà.

Per demà divendres hi ha 10 comarques amb el nivell 1 del Pla Alfa activat: Maresme, Vallès Oriental, Osona, Ripollès, Berguedà, Cerdanya, Alt d’Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça.

La resta del territori, 26 comarques tenen el nivell 2 activat, amb el qual, cal recordar que queden suspeses totes les autoritzacions per fer foc així com totes les activitats amb risc d’incendi.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT