ADF Alt Maresme

Notícies

Els Mossos d’Esquadra sancionen cinc motoristes per infraccions al Montnegre i el Corredor

Medi Ambient
Un motorista per un corriol del Montnegre i el Corredor (Foto: Xarxa de Parcs Naturals)

El passat dissabte 5 de març els guardes forestals del Montnegre-Corredor i la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra (URMA-CME) van fer diversos controls d’accés motoritzat al Parc. El resultat van ser 5 motoristes sancionats per infraccions dels vint que es van identificar.

Els guardes forestals i els Mossos d’Esquadra van fer controls d’accés motoritzat a Sant Pere de Riu, Montpalau i Hortsavinyà. Durant la jornada, es van identificar 20 motocicletes, 5 de les quals van ser sancionades per no portar la ITV. La llei indica que la circulació de vehicles motoritzats està limitada a les pistes obertes al públic i no és permesa camp a través, per tallafocs o pels llits de rieres i torrents.

Aquests controls d’accés motoritzat es fan de manera habitual i planificada en diferents indrets dels 13 municipis que formen el Montnegre-Corredor per part del Parc amb la col·laboració de la URMA.

L’activitat motoritzada representa un greu impacte que no se segueix la normativa vigent, causant danys als ecosistemes, la fauna i molèsties als veïns i usuaris del Parc. És per això que en els últims dos anys, els controls al Parc del Montnegre i el Corredor s’han doblat.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT