ADF Alt Maresme

Notícies

Mor als 69 anys el nostre Cap Operatiu, Dídac Rey

Necrològiques
Dídac Rey ens ha deixat aquesta tarda als 69 anys

Aquesta tarda el nostre Cap Operatiu, Dídac Albert Rey, ens ha deixat a l’edat de 69 anys a causa d’una aturada cardiorespiratòria. Els Serveis d’Emergències Mèdiques han intentant reanimar-lo durant una hora, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. La pèrdua de Rey ha deixat orfe a la família de l’ADF Alt Maresme, ja que ell era el màxim responsable de la nostra entitat i de la regió Maresme Nord.

Així doncs, els municipis de Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat i Palafolls perden una persona que es feia estimar i que s’encarregava de coordinar, juntament amb les Policies Locals, els dispositius de seguretat de diverses proves esportives, com les dues edicions de l’IronMan Barcelona, els carnavals, els correfocs de les festes majors o les cavalcades de Reis, a banda de fer la prevenció i de lluitar contra els incendis forestals.

Rey va rebre, l’any 2016, el premi honorífic “Roure de Plata”, que és un pin de plata i també un diploma signat pels dos Consells Comarcals que formen la Federació ADF Maresme (Maresme i Vallès Oriental).

El calellenc Didac Rey era molt conegut també a la ciutat, ja que durant molts anys s’havia encarregat de la recollida del cartró.

No es farà, de moment, cerimònia d’enterrament degut a la crisi sanitària del coronavirus. Des de l’ADF de l’Alt Maresme estem plantejant fer-li un homenatge més endavant quan la situació ho permeti.

Des d’aquí, volem donar el nostre més sentit condol a la família i amics.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT