ADF Alt Maresme

Notícies

Acord entre el Departament d’Acció Climàtica i el SFADF per enfortir les ADF de Catalunya

Prevenció

Aquesta setmana, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya (SFADF) han signat un programa de treball comú que permeti enfortir les ADF al territori.

Concretament les tasques que es reforcen estan relacionades amb la prevenció d’incendis forestals fora de la temporada d’incendis, de vigilància durant els períodes de risc d’incendis forestals i tasques de primera intervenció i extinció en cas d’incendi forestal.

Entre les actuacions que s’han posat en valor destaquen l’ampliació de les dotacions econòmiques d’ajuts per realitzar actuacions de prevenció d’incendis i el manteniment de les ADF així com la millora de la coordinació amb el Grup Especial de Prevenció i Intervenció Forestal (GEPIF) i la creació d’un punt de control compartit.

El Departament s’ha compromès a avançar amb el Decret de les ADF, que inclourà, tal com estava previst, la creació d’un grup motor i la realització d’un procés participatiu que s’iniciarà a partir del mes de setembre.

També es treballarà en unes noves bases d’ajuts per a l’adquisició de vehicles i material per renovar el parc mòbil actual.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT