ADF Alt Maresme

Notícies

‘ADF Jove’ guanya el premi Jordi Peix i Massip 2021

Prevenció

El projecte presentat per la nostra ADF, ‘ADF Jove’, que pretén formar un nou planter de voluntariat a partir de les pràctiques que fan joves estudiants a l’entitat guanya el premi Jordi Peix i Massip 2021 que atorga la Diputació de Barcelona per a projectes d’informació i sensibilització de la societat per la prevenció dels incendis. El premi està dotat amb 11.000 euros per poder tirar endavant la iniciativa La gala dels XXV Premis Prevenció d’Incendis Forestals 2021 s’ha celebrat aquesta tarda a Barcelona.

El Premi Jordi Peix i Massip, ha estat lliurat pel diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín.

El projecte ‘ADF Jove’ està destinat a adolescents i joves de 16 a 18 anys que estiguin cursant 4t d’ESO i 1r o 2n de Batxillerat als instituts de Calella, Pineda, Santa Susanna, Palafolls i Malgrat. Consisteix a establir convenis amb els instituts perquè els joves estudiants puguin fer pràctiques relacionades amb el seu currículum a l’entitat. L’objectiu és consolidar el voluntariat a la nostra ADF com a agent participatiu actiu dins la xarxa educativa del territori, i transmetre els valors de la solidaritat i l’altruisme als joves en relació a la protecció dels espais naturals.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT