ADF Alt Maresme

Notícies

El projecte ‘ADF Jove’ als Premis Prevenció d’Incendis

Prevenció

Un any més arriben els Premis Prevenció d’Incendis Forestals 2021 que organitza la Diputació de Barcelona per reconèixer les tasques de les ADF del territori. El nostre projecte “ADF Jove”, un programa de col·laboració amb els Instituts del territori de l’ADF Alt Maresme. Aquest projecte, que està destinat a adolescents i joves de 16 a 18 anys, comprèn la participació i col·laboració dels alumnes amb l’ADF Alt Maresme i la possibilitat per part dels alumnes d’aconseguir el carnet verd de l’ADF a partir de la seva participació duent a terme activitats per fomentar el voluntariat dins la nostra societat.

El nostre projecte ha quedat finalista al premi Jordi Peix i Massip a un projecte d’informació i sensibilització de la societat per a la prevenció dels incendis forestals.

A banda, hi ha dues categories més: el premi Rossend Montané a un projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis forestals i el premi Honorífic Joaquim Maria de Castellarnau de reconeixement públic a la trajectòria d’una persona en relació a la prevenció dels incendis forestals.

Projecte ‘ADF Jove’

Aquest programa pretén ser un suport pels centres educatius i un recurs pels adolescents i joves dels municipis de Calella, Pineda, Malgrat, Palafolls i Santa Susanna per realitzar les seves hores de serveis comunitaris a 4t d’ESO, així com també les pràctiques que han de realitzar els alumnes de 1er i 2on de Batxillerat. El nostre projecte pretén donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat i la socialització a través del voluntariat. Pretenem fomentar la potencialitat dels adolescents i joves perquè puguin millorar la realitat i transformar el món que ens envolta.

En directe per ‘streaming’

El proper 20 de novembre a les 16h es farà el lliurament dels XXV Premis de Prevenció d’incendis forestals a les ADF de la demarcació i es podrà seguir en directe aquí:

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT