ADF Alt Maresme

Notícies

Els 3 voluntaris de l’ADF Alt Maresme aproven el curs per aconseguir el Carnet Verd que els permetrà fer tasques de prevenció d’incendis

Prevenció
La Silvia, l'Arnau i l'Àlex han aconseguit el Carnet Verd

Els 3 voluntaris de l’ADF Alt Maresme que han realitzat la formació presencial de la Federació d’ADF del Maresme i S.E. del Vallès Oriental i el posterior examen, han aprovat i obtindran el Carnet Verd, una acreditació que els permetrà fer tasques de prevenció d’incendis forestals. El curs, celebrat a Cabrera de Mar i on han participat 23 voluntaris de diferents ADF del Maresme i el Vallès Oriental, s’ha dividit en dos caps de setmana.

La Sílvia, l’Arnau i l’Àlex han estat els tres voluntaris de l’ADF Alt Maresme que, juntament amb 20 voluntaris més d’altres ADFs, han realitzat la formació presencial que la Federació d’ADF del Maresme i S.E. del Vallès Oriental. Els nostres voluntaris han aprovat el posterior examen i d’aquesta manera han obtingut el Carnet Verd que els acredita amb els coneixements bàsics per poder realitzar tasques de prevenció d’incendis forestals.

Durant el curs, els aspirants han après què són les Agrupacions de Defensa Forestal, la legislació bàsica, cartografia, comunicacions, tasques de prevenció d’incendis forestals, com actuar en la primera intervenció en extinció d’incendis forestals i coneixement de vehicles, material i eines, així com una part pràctica.

Abans de la formació presencial, els nous voluntaris van realitzar i superar una formació on-line del Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT