ADF Alt Maresme

Notícies

Guàrdies especials degut a la greu situació de calor i d’incendis a Catalunya

Prevenció

Els 3 incendis que hi ha a Catalunya ara mateix, a Artesa de Segre (Noguera) i a Corbera d’Ebre (Terra Alta) i a Castellar de la Ribera (Solsonès) ha obligat a activat en fase d’emergència 1 el pla INFOCAT, el Pla Especial d’Incendis Forestals a Catalunya.

D’altra banda, l’onada de calor ha fet activar el nivell 2 del Pla Alfa al Maresme. És per tots aquests motius que des de l’ADF Alt Maresme farem vigilància especial als nostres municipis. Estarem de guàrdia de 15 a 20, que són les hores en què hi ha més risc d’incendi forestal.

Amb l’activació del nivell 2 del Pla Alfa, es fa vigilància exclusiva d’incendis forestals, control de columnes de fum en terrenys forestals i en terrenys no forestals a menys de 500 m de zones forestals. Tot això quan falta una setmana justa per a la revetlla de Sant Joan, la nit més perillosa de l’any. Aprofitem per fer una crida a la responsabilitat a tots els ciutadans aquests dies i que tinguin especial cura amb la pirotècnia i qualsevol activitat a la natura

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT