ADF Alt Maresme

Notícies

Limitació circulació motoritzada al Parc del Montnegre

Prevenció

A causa de l’onada de calor i l’elevat risc d’incendi forestal arreu de Catalunya, el Departament d’Interior de la Generalitat manté activat la fase d’emergència del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i el nivell 3 del Pla Alfa a 184 municipis de les comarques de Barcelona.

D’acord amb aquesta situació, es limita la circulació motoritzada en el medi natural, tret dels residents i les activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables.

Aquestes restriccions, que son vigents fins a la mitjanit de dilluns, afecten especialment al conjunt d’espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: PN de la Serra de Collserola, PN de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, PN del Montseny, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Així mateix, al conjunt de parcs estan tancades totes les zones d’aparcament i de lleure així com de camins que transcorren pel seu interior. La norma dictada pel Departament d’Interior restringeix la mobilitat general als municipis inclosos en aquests espais naturals.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT