ADF Alt Maresme

Notícies

Revetlla de Sant Joan amb 8 serveis, la majoria dels quals a Calella

Sant Joan

Tanquem la revetlla de Sant Joan d’aquest any amb 8 serveis, la majoria dels quals a Calella, on hem tingut diversos serveis de contenidors i papereres cremats, properes a zones forestals.

Enguany hem tingut una nit de Sant Joan amb diversos serveis. La majoria dels serveis s’han produït a Calella, entre les 01.00 h i les 03.00 h, on hem treballat conjuntament amb Policia Local i Bombers de la Generalitat en serveis de contenidors i papereres, on han quedat afectats, fins a la finalització del nostre dispositiu de seguretat, a les 03.30 h, diversos contenidors a la zona esportiva Tomàs Claramunt i a la zona del Toyca i també diverses papereres a diferents punts dels municipis, com per exemple, al carrer Vallderoure i a la urbanització Sant Quirze, propera al Parc Dalmau, entre d’altres. Segons ha informat Policia Local, aquests focs haurien estat provocats per un grup de joves adolescents.

A Palafolls també ha cremat una paperera.

A banda d’aquests focs de contenidors i papereres properes en zones forestals i urbanitzacions, hem treballat en dos serveis preventius, a les fogueres de Santa Susanna i Calella i en diverses falses alarmes als municipis de Pineda, Santa Susanna i Palafolls.

Un any més hem treballat coordinadament amb l’ADF Tordera i l’ADF Vallalta, així com amb Protecció Civil de Pineda de Mar, Bombers de la Generalitat i Policies Locals.

Al conjunt del Maresme, el telèfon d’emergències 112 ha registrat 553 trucades durant la revetlla, només per darrere del Barcelonès (3.126) i el Vallès Occidental (647).

Gran dispositiu de les ADF a Catalunya

A tot el territori, aquesta revetlla de Sant Joan, el control central de les ADF va gestionar 139 serveis amb la participació de 262 vehicles diferents i van treballar 648 voluntaris, sent així un dels dispositius de seguretat més gran dels darrers anys.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT