ADF Alt Maresme

Notícies

Un petit incendi de matolls a Calella, l’únic servei d’una revetlla de Sant Joan tranquil·la

Sant Joan

Nit de Sant Joan molt tranquil·la als 5 municipis del nostre àmbit d’actuació. L’única sortida que vam fer durant la revetlla va ser un petit incendi de matolls a la Roca Grossa, a Calella.

La revetlla va començar amb els dos serveis preventius que teniem programats, a les fogueres de Santa Susanna i Calella. Unes fogueres que van transcòrrer sense cap incidència.

A les 00:07 vam rebre l’avís d’un incendi de matolls a la zona del mirador de la Roca Grossa, a Calella. Fins al lloc s’hi van desplaçar dos vehicles de la nostra ADF, 1 dotació dels Bombers de la Generalitat, 1 vehicle de l’ADF Vallalta i 2 patrulles de la Policia Local de Calella.

Precisament va ser la mateixa Policia Local qui va sufocar les flames amb els extintors que porten als cotxes patrulla. Quan vam arribar ADF i Bombers ja no hi havia flama, però per seguretat, vam remullar la zona per evitar revifades.

El foc que es va donar per extingit a les 00:40h i que va cremar uns 2 m2, aproximadament, podria haver estat provocat per un petard.

Així es va veure des de l’interior d’un dels nostres vehicles aquesta sortida:

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT