ADF Alt Maresme

Notícies

El Servei Meteorològic de Catalunya publica l’app “Meteocat”

El Temps

Des d’avui està a disposició de la ciutadania la nova app Meteocat, que permet accedir des dels telèfons intel·ligents a la previsió del temps oficial del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)

A l’apartat “el Temps”, es pot consultar el temps actual a través del símbol de l’estat del cel i la temperatura, així com el resum del dia a través de les dades de l’estació meteorològica més pròxima. Igualment, es pot consultar la predicció dels tres dies vinents hora a hora (estat del cel, temperatura, precipitació, ratxa de vent, índex ultraviolat i humitat relativa), així com uns resum dels següents dies de la setmana.

Pel que fa als avisos oficials de Situacions Meteorològiques de Perill es poden consultar els vigents i també es poden configurar notificacions segons l’interès de l’usuari; intensitat de pluja, acumulació de pluja, neu, vent, calor, calor nocturna, fred, estat de la mar i temps violent, escollint les comarques i el grau de perill de l’avís.

Per altra banda, també es poden activar notificacions segons l’evolució temps, que es parametritzen a partir de les dades de les estacions meteorològiques del SMC més pròximes a la teva geolocalització i es pot escollir temperatura mínima, màxima, precipitació acumulada durant el dia i ratxa de vent màxima.

A l’apartat “Pluja” es pot accedir directament a les imatges de la xarxa de radars de la darrera hora i es pot activar o desactivar la visualització de la predicció de la precipitació a Catalunya de la següent hora.

L’app Meteocat també incorpora un giny que et mostra el temps actual a través de la icona de l’estat del cel i de la temperatura del municipi.

Enllaços per descarregar l’App Meteocat

L’app Meteocat es pot descarregar gratuïtament a:

  1. Descàrrega de l’App Store (per a iOS): METEOCAT a l’App Store (apple.com)
  2. Descàrrega a Google Play (per a Android): METEOCAT – Aplicacions a Google Play

Per a més informació sobre l’App podeu accedir a: Aplicació Meteocat | Meteocat

Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT