ADF Alt Maresme

Notícies

Aquest dissabte els Bombers de Malgrat i l’ADF Alt Maresme t’acompanyem a donar sang

General
Imatge aèria dels vehicles d'emergència durant la donació de sang a Malgrat, l'any passat

El proper dissabte, voluntaris i voluntàries de l’ADF Alt Maresme estarem amb els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, acompanyant a totes aquelles persones que vagin a donar sang a la carpa situada al Parc Francesc Macià d’aquesta població. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya solidària “Bombers amb cor”, que impulsen els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits.

Des de l’ADF Alt Maresme ens sumem, un any més, a la campanya “Bombers amb cor”, una iniciativa solidària dels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits.

Voluntaris i voluntàries de l’ADF estarem juntament amb els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar col·laborant en aquesta jornada festivo-solidària acompanyant a totes les persones que s’acostin a la Carpa situada al Parc Polivalent Francesc Macià (Av. Costa Brava, 77) d’aquesta població el proper dissabte dia 9 d’abril de 10 a 14 i de 16 a 20h.

Us animem a inscriure-us a la jornada de donació de sang, ja que amb la vostra donació ajudareu a millorar i reescriure les vides de les persones ateses als centres Sant Joan de Déu.

Mostra dels vehicles d’emergència

Aprofitant aquesta jornada solidària de donació de sang, tots els visitants podran veure i pujar als vehicles d’emergència dels Bomers de Malgrat i de l’ADF Alt Maresme i sentir-se, per una estona, membre d’un cos d’emergències!

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT