ADF Alt Maresme

Notícies

Aquest dissabte, l’ADF Alt Maresme i els Bombers de Malgrat t’acompanyem a donar sang

General
Els Bombers Voluntaris de Malgrat i l'ADF Alt Maresme t'acompanyen a donar sang (Foto: Arxiu)

El pròxim dissabte, els voluntaris i voluntàries de l’ADF Alt Maresme estarem amb els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar acompanyant a totes aquelles persones que vinguin a donar sang a la carpa situada al Parc Francesc Macià d’aquesta població. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya solidària “els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang”, que impulsen els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits, que enguany celebren el desè aniversari.

Aquest 2024 la campanya “Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang” arriba a la 10ª edició. 10 anys sumant esforços entre el col·lectiu dels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits per aconseguir donacions de sang els mesos de març i abril.

Enguany prop de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a la trentena de campanyes de donació de sang que hi ha organitzades a tot el territori per aconseguir sumar més de 3.500 donacions de sang.

Des del mes de març, els bombers i les bomberes, impulsats pel col·lectiu Bombers amb Cor, dinamitzen les campanyes organitzades a molts municipis amb la seva presència per aconseguir mantenir les reserves de sang de Catalunya en un nivell òptim.

L’ADF Alt Maresme també t’acompanya a donar sang

Per tercer any consecutiu, els voluntaris i voluntàries de l’ADF Alt Maresme estarem juntament amb els Bombers Voluntaris de Malgrat per acompanyar a tots aquells que vinguin a donar sang al Parc Francesc Macià, entre les 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

Aquesta és una de les campanyes de l’any amb més ambient festiu, participatiu i social. I és que en algunes d’aquestes col·lectes, com és el cas de Malgrat de Mar, la donació de sang estarà acompanyada d’exhibicions de vehicles i activitats per als més menuts.

Al web donarsang.gencat.cat/bombers pots trobar totes les campanyes implicades en la iniciativa i reservar citat per a donar.

“Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang” també compta amb la col·laboració de diversos Ajuntaments que s’han implicat en la realització de les campanyes per dinamitzar les jornades.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT