ADF Alt Maresme

Notícies

7 menors identificats com a presumptes autors dels incendis a l’antic hostal Bellavista de Palafolls

Incendis

El passat 10 d’abril, la Policia Local de Palafolls va recollir el testimoni d’uns veïns que asseguraven haver vist set persones marxar de les immediacions de l’antic hostal Bellavista després del segon incendi.

Fonts policials han detallat a Ràdio Palafolls, que es va passar la descripció dels sospitosos a la patrulla que va localitzar prop del lloc dels fets quatre joves mirant l’incendi. D’aquests, dos d’ells portaven portaven les mans negres del foc i oloraven a fum.

Juntament amb el recolzament de la Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d’Esquadra es van poder identificar qui eren aquestes persones. En total es van poder identificar 7 joves menors d’edat, que van ser traslladats a dependències policials on es van fer les corresoponents diligències.

Vigilància especial de l’ADF Alt Maresme

Des de l’ADF Alt Maresme, en coordinació de la Policia Local de Palafolls, vam muntar un dispositiu especial durant dos dies per tal d’evitar nous incendis a la zona.

En un dels dies, vam coincidir amb Bombers de la Generalitat que es van apropar al lloc dels fets per supervisar l’estructura. Segons van informar, l’edifici té un risc imminent de col·lapse.

És per això que demanem a la ciutadania que no s’acostin a l’edifici per tal d’evitar accidents.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT