ADF Alt Maresme

Notícies

L’ADF Alt Maresme i els Bombers de Malgrat t’acompanyem a donar sang

General

El proper dissabte, 9 d’abril, voluntaris i voluntàries de l’ADF Alt Maresme estarem amb els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, acompanyant a totes aquelles persones que vagin a donar sang a la carpa situada al Parc Francesc Macià d’aquesta població. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya solidària ‘Bombers amb cor’, que impulsen els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits.

Des de l’ADF Alt Maresme ens sumem a la campanya “Bombers amb cor”, una iniciativa solidària dels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits.

Voluntaris i voluntàries de l’ADF estarem juntament amb els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar col·laborant en aquesta jornada festivo-solidària acompanyant a totes les persones que s’acostin a la Carpa situada al Parc Polivalent Francesc Macià d’aquesta població el proper dissabte dia 9 d’abril de 10 a 14 i de 16 a 20h.

A més, aquest any des del Banc de Sang i Teixits donaran un detall 100% solidari a tots els donants de sang. Es tracta d’un punt de llibre que es converteix en una llavor que pots plantar, cuidar i fer créixer.

Us animem a inscriure-us a la jornada de donació de sang, ja que amb la vostra donació ajudareu a millorar i reescriure les vides de les persones ateses als centres Sant Joan de Déu.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT