ADF Alt Maresme

Notícies

L’Ajuntament de Palafolls signa un conveni que aportarà a l’ADF 1.500€ per afrontar aquesta campanya d’estiu

General
Aquest dijous s'ha signat un conveni de col·laboració ADF-Ajuntament de Palafolls (Foto: Ràdio Palafolls)

Aquest passat dijous l’Ajuntament de Palafolls i l’ADF Alt Maresme vam signar un conveni per aquesta propera temporada d’estiu. El document recull la col·laboració econòmica de 1.500€ a la nostra entitat per a les nostres tasques.

Petita empenta econòmica per la nostra entitat. L’Ajuntament de Palafolls va signar, aquest passat dijous, un conveni de col·laboració amb l’ADF en què rebrem una ajuda econòmica de 1.500€ per a les nostres tasques de control, suport i prevenció d’incendis forestals.

A la signatura hi han assistit en Ramon Noguera, Cap Operatiu de l’ADF Alt Maresme; Joan Aldrufeu, President de l’ADF Alt Maresme; Francesc Alemany, alcalde de Palafolls i Aleix Freixa, regidor de Promoció Econòmica i consum, Medi Ambient, Món rural, Defensa Forestal, Patrimoni natural i Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Palafolls.

Una situació econòmica crítica

Palafolls ha estat el primer municipi dels 5 municipis que formen part de l’àmbit d’actuació de la nostra ADF (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat i Palafolls) en fer una aportació de 1.500€ que serviran per donar un petit respir a la greu situació econòmica que estem passant i també per la campanya d’estiu d’aquest any, una campanya que es preveu molt complicada.

Aquests diners son imprescindibles pel dia a dia de l’ADF.

La signatura del conveni arriba a les portes d’una nova temporada d’incendis que es preveu molt complicada.

És per això que demanem precaució i responsabilitat de cara a la revetlla de Sant Joan, sobretot a les urbanitzacions.

Palafolls ha viscut els últims estius amb certa tranquil·litat pel que a incendis es refereix, però fa tres anys, la nit de Sant Joan, es va declarar un foc a Ciutat Jardí. La ràpida actuació va permetre sufocar les flames, cremant poc més d’una hectàrea.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT