ADF Alt Maresme

Notícies

Rosa Martí rep la insígnia “Roure de Plata” a la XX Trobada d’ADF del Maresme i S.E del Vallès Oriental

General
Rosa Martí, al centre, moments després de rebre la insígnia "Roure de Plata"

Aquest dissabte Vallromanes ha acollit la XX Trobada de la Federació d’ADF del Maresme i S.E. del Vallès Oriental, en una jornada on des de l’ADF hem assistit 10 voluntaris i 4 vehicles. Rosa Martí Clapés, la nostra voluntària més veterana, ha estat homenatjada pels seus 28 anys de dedicació a la prevenció i extinció d’incendis amb la nostra ADF.

Fins a Vallromanes hi han anat 120 persones, entre voluntaris de les ADF del Maresme, Agents Rurals del Maresme i del Vallès Oriental, representants dels Bombers de Malgrat, Arenys, Mataró i el Cap de Bombers de la REMN, Guardes del Parc de la Serralada Litoral, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Municipal de Vallromanes, així com el Diputat de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbregas i l’alcalde i regidors de Vallromanes.

Abans del tradicional esmorzar de germanor per tots els assistents, van parlar l’alcalde de Vallromanes, Jordi Pereda i el president de la Federació d’ADF del Maresme, Josep Canals.

Rosa Martí, insígnia “Roure de Plata” 2024

Durant la Trobada, es van fer entrega de diverses insígnies “Roure de Plata”, un reconeixement a voluntaris de les ADF, altres entitats i persones de diferents cossos que es dediquen a la prevenció i extinció d’incendis forestals i a la protecció de la natura.

Tots els Premiats amb el “Roure de Plata” 2024

Enguany els voluntaris premiats amb el “Roure de Plata” han estat la nostra voluntària més veterana, la palafollenca Rosa Martí, que des de l’inici de l’ADF Alt Maresme, l’any 1996, ha estat voluntària activa i clau en la història de l’entitat. Martí ha rebut la insígnia de la mà del diputat de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, el sr. Jordi Fàbregas, qui també ha estat distingit amb un “Roure de Plata”, que li ha entregat el President de la Federació d’ADF del Maresme i S.E del Vallès Oriental, Josep Canals.

Altres premiats amb aquest premi de la Federació d’ADF del Maresme i S.E. del Vallès Oriental d’aquest any 2024 han estat: Enric Mayà, Cap dels Agents Rurals del Vallès Oriental; els voluntaris Josep Pla i Albert (ADF Vallalta), Joan Farrés (ADF Serra de Marina); Antonio Mayolas (ADF Premià de Dalt); i Salva Rodríguez (ADF La Conreria).

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT