ADF Alt Maresme

Notícies

2 anys sense Dídac Rey

In Memoriam

Avui fa dos anys que va morir el nostre Cap Operatiu, Dídac Rey als 69 anys. La pèrdua del Dídac ens va deixar orfes a tots els voluntaris i voluntàries que formem part de la família ADF Alt Maresme. Avui, dos anys després, el seguim recordant i trobant a faltar com el primer dia.

Dídac Rey va formar part de l’ADF Alt Maresme durant 25 anys. Va ser el màxim responsable de l’entitat i també de la regió Maresme Nord, en cap d’incendi forestal.

La seva llarga trajectòria al voluntariat contra els incendis forestals i a la protecció a la Natura va fer que Dídac Rey fos una persona molt estimada per tothom. La seva tasca altruista va tenir el reconeixament dels Consells Comarcals del Maresme i del Vallès Oriental, que conformen la Federació ADF Maresme i Vallès Oriental. Els dos organismes comarcals li van atorgar el premi honorífic Roure de Plata.

La trista notícia de fa 2 anys va fer que rebéssim un autèntic allau de missatges de condol d’ajuntaments, companys d’altres ADF, del Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya, de diferents partits polítics, de la Generalitat de Catalunya, Policies Locals i de persones anònimes que estimaven al Dídac. D’aquí volem tornar a agrair, un cop més, totes les mostres de suport rebudes.

A dia d’avui, el seu llegat continua ben present i des de l’ADF Alt Maresme continuem treballant per protegir la natura i les muntanyes que tant estimava el nostre Cap Operatiu.

Gràcies per tot i per tant, Dídac. Sempre en el record.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT