ADF Alt Maresme

Notícies

Setmana amb 5 petits incendis

Incendis

Aquesta setmana, ha començat la campanya d’incendis forestals. Vaja si ha començat! Aquesta setmana, hem tingut 5 ensurts a la nostra zona! Per sort, només han estat això, ensurts. Gràcies als avisos ràpids al telèfon d’emergències 112 i a la ràpida mobilització dels cossos d’emergència, s’ha evitat mals majors. Tot això, a pocs dies de la nit més crítica de l’any, la revetlla de Sant Joan.

Dilluns, incendi a Tordera

L’incendi va afectar 200m² de matolls a la zona de la urbanització d’Àgora Park del municipi torderenc i hi vam col·laborar amb un vehicle i 3 voluntaris, juntament amb l’ADF Tordera, ADF Hostalric, ADF Fogars, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat (Pineda, Malgrat i Tordera), Agents Rurals, Protecció Civil i Policia Local de Tordera.

Divendres, incendi a Malgrat de Mar

El foc, que es va originar al turó del darrera de la deixalleria malgratenca, va calcinar 300m² de matolls. Nosaltres vam participar en l’extinció de les flames juntament amb Bombers de Pineda i Malgrat, Policia Local de Malgrat i PVI.

Dissabte, triple ensurt: Calella, Palafolls i Tordera

Al matí, es va originar un foc de canyes a la zona del Torrent del Raig de Calella, el qual només hi van intervenir una dotació dels Bombers i dues patrulles de la Policia Local de Calella.

A la tarda, doble ensurt. Ens van activar per un foc que va cremar 200m² de matolls a Tordera, el qual es van encarregar Bombers. De camí a Tordera, ens van avisar d’un foc de canyes a Palafolls. Vam actuar juntament amb Bombers Malgrat per apagar les flames que van cremar 50m² de canyes.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT