ADF Alt Maresme

Notícies

Tarda d’ensurts a Tordera i Calella

Incendis
Entre els mesos de juny i juliol hi han hagut 7 incendis a la zona de la urb. Niàgara Park de Tordera

Aquest diumenge a la tarda hem tingut tres ensurts a la nostra zona, dos a Tordera i un a Calella. En tots tres casos, la ràpida intervenció dels equips d’emergència van evitar mals majors.

A Tordera, un incendi ha cremat 1200 m² al voral de la carretera BV-5122, a l’alçada de la urbanització de Niàgara Parc. Les tasques d’extinció, en les quals hi han intervingut Bombers, ADF i Policia Local, han obligat a tallar la circulació en aquesta carretera. Protecció Civil ha recomanat als veïns de la zona tancar portes i finestres per evitar les molèsties pel fum, així com també per deixar lliure la carretera perquè els efectius de seguretat poguessin treballar amb més seguretat.

Un bomber ha hagut de ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Minuts després, hem hagut d’actuar a l’extinció d’un foc de vegetació en un solar del carrer Eduardo Torroja, també al municipi de Tordera.

A Calella, un vehicle ha cremat a peu de carretera i ha agafat una mica de massa forestal. Els companys de l’ADF Vallalta s’hi han desplaçat amb un vehicle però Bombers ja tenien la situació controlada.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT