ADF Alt Maresme

Notícies

Un incendi afecta a 5.500 m² de canyes a Calella

Incendis
Les flames haurien cremat 5.500 m² de canyes i una caseta (Foto: Policia Local Calella)

Aquest matí hem tingut el primer ensurt de la temporada. Un incendi ha afectat, segons les primeres informacions, 5.500 m² de canyes a Calella, a la zona del Torrent de les Basses.

A les 11:42h els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un foc de canyes, molt a prop de massa forestal.

Les flames, segons les primers informacions, haurien afectat una superfície de 5.500 m² de canyes i una caseta. També han resultat ferides 3 persones, una d’elles per cremades i dues per mossegades d’un gos, que s’hauria espantat i les hauria atacat.

S’han activat 8 dotacions terrestres dels parcs de Pineda de Mar, Malgrat, Tordera, Mataró i Lloret, 2 mitjans aeris: un helicòpter de comandament i un bombarder que carregava aigua al mar, tal i com es pot observar al vídeo.

També s’han desplaçat fins al lloc dels fets, 1 dotació dels Agents Rurals, 2 de Policia Local, 2 ambulàncies del SEM, 1 dels Mossos d’Esquadra i 1 vehicle de coordinació de l’ADF Alt Maresme.

Primer incendi a falta de poc més de dues setmanes per la Revetlla de Sant Joan

Aquest és el primer ensurt que tenim aquest any, que es produeix quan falten poc més de dues setmanes per la nit més perillosa de l’any, la revetlla de Sant Joan.

Demanem, doncs, extremar les precaucions a prop de qualsevol massa forestal i sobretot si es veu una columna de fum, avisar immediatament al telèfon 112.

Aprofitem per recordar que és prohibit fer foc a menys de 500 metres de qualsevol massa forestal i/o arbòria.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT