ADF Alt Maresme

Notícies

Un incendi crema 2000m² al peu del Turó de la Guàrdia

Incendis

Als volts de les 17:50h, un petit incendi forestal ha cremat un 2000m². Les flames s’haurien originat en una zona propera a un femer, al costat de la Riera de Pineda. El foc ha començat molt a prop de Can Palau de la Guitarra, al peu del Turó de la Guàrdia, a la zona de l’aqüeducte de Pineda.

Segons les primeres investigacions dels Agents Rurals, les flames s’haurien iniciat per una autocombustió de metà. D’aquesta manera, semblaria que no hauria estat provocat, tot i que, hores d’ara, els Agents Rurals no descarten cap hipòtesis.

A vegades, els femers són focus d’incendis a causa de la fermentació que creen al seu interior a causa del metà, que es pot arriba a encendre. En episodis d’altes temperatures, són molt perillosos.

Les flames han afectat part del Turó de la Guàrdia, ja que la vegetació està molt seca i és una font de combustió a causa de la sequera que estem patint. La ràpida actuació dels equips d’emergència ha estat vital per evitar un incendi important.

En les tasques d’extinció, hi hem actuat amb un vehicle, juntament amb Bombers de la Generalitat dels parcs de Pineda, Malgrat i Arenys, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Pineda.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT