ADF Alt Maresme

Notícies

El Maresme frega els 40 ºC

Onada de calor
Al Maresme, les temperatures han oscil·lat entre els 30 i 37 graus

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya al PN del Montnegre i el Corredor, a Dosrius, el termòmetre s’ha enfilat fins als 37.9 ºC superant així les màximes registrades el 28 de juny de 2019. A altres municipis de la comarca, les temperatures han oscil·lat entre els 30 i 37 graus.

Jornada tòrrida arreu del país. Les temperatures s’han disparant superant rècords històrics de calor en molts punts del territori. Sense anar més lluny, al Maresme s’ha superat el rècord establert el 28 de juny de 2019 a Dosrius (37.8 ºC). Al mateix municipi, avui s’ha superat per una dècima aquesta temperatura i els termòmetres han registrat 37.9 ºC. A la resta del Maresme, la temperatura ha oscil·lat entre els 30 i els 37 graus.

45.1 ºC, la temperatura més alta de la història a Catalunya

Les estacions del Pantà de Darnius-Boadella i de Navata, a l’Alt Empordà, han superat aquest dimarts la temperatura més alta mesurada per la Xarxa d’Estacions Meteorològiques Automàtiques (XEMA), amb sèries de més de 30 anys de dades. En concret, aquests dos punts han assolit els 45.1ºC de màxima, 1.3ºC més que l’anterior rècord, registrat a Alcarràs (Segrià) el 29 de juny 2019, amb 43.8ºC. 

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT