ADF Alt Maresme

Notícies

El canal 3/24 incorpora la informació sobre el perill d’incendis als titulars

Prevenció

Coincidint amb l’inici de la Campanya Forestal 2022, el 3/24 posa en marxa un nou sistema d’informació sobre el perill d’incendis, al sistema de titulars impresos a la part inferior de la pantalla. El canal de notícies de Televisió de Catalunya oferirà dades per comarques d’acord amb el Pla Alfa del cos d’Agents Rurals, que s’actualitza diàriament.

Després d’un acord de col·laboració entre Televisió de Catalunya i el Cos d’Agents Rurals de la Generalitat, el canal 3/24 incorpora les dades sobre el perill d’incendi a cada comarca, graduant segons sigui nivell baix, moderat, alt o extrem, corresponent als nivells entre 0 i 3 del Pla Alfa. Si s’arriba a l’últim d’aquests casos, és a dir, al nivell 3, aquesta informació passarà a oferir-se per municipis i es farà constar que la comarca en qüestió té un risc alt, si bé conté municipis que estan amb un risc extrem.

Aquesta informació estarà visible en pantalla des de bon matí i fins a la matinada, d’acord amb l’actualització que cada dia en fan els Agents Rurals de la Generalitat.

Així doncs, els titulars impresos del 3/24, que ofereixen informació general, esportiva, estat i previsió del temps i el trànsit, incorporen aquest nou vessant informatiu, coincidint amb l’inici de la campanya contra incendis del Departament d’Interior.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT