ADF Alt Maresme

Notícies

L’ADF Alt Maresme, amb el 70è Raid Hípic Internacional Barcelona-Santa Susanna

Prevenció

Aquest 2023 el Raid Hípic Internacional Barcelona arriba al 70è aniversari. Santa Susanna torna a ser la seu del Raid més antic d’Europa, una de les cites més emblemàtiques del Calendari Hípic català. Participaran prop d’un centenar de genets de tot el món.

Els dies 1, 2 i 3 de desembre, el Maresme i concretament Santa Susanna seran la Seu de la hípica mundial. Els participants recorreran el Parc del Montnegre-Corredor, amb un total de 428 km repartits en 3 dies.

La competició començarà divendres dia 1 amb el CEIYJ1* i CENYJ11*, i el CEI1* i CEN1*, la prova més llarga, on els participants hauran de fer 100 km. La prova continuarà el cap de setmana, el dia 2, amb les tres primeres fases del CEI3*, CEN3*, CEI2*, CEN2* i CEIYJ2* i CENYJ on en total recorreran 148 km, i el dia 3 amb les fases 4, 5 i 6 faran un total de 180 km.

Aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípic de Garbí, és considerada un dels millors Raids del món.

Col·laboració de les ADF

Com ve sent habitual en els darrers anys, l’ADF Alt Maresme col·laborem en aquesta competició, ja que es fa en zona forestal. Degut al gran volum de participants que té la prova i la llargada dels recorreguts, comptem amb l’ajuda de l’ADF Ribes, ADF La Conreria i ADF Alella.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT