ADF Alt Maresme

Notícies

Calella i Santa Susanna aplicaran restriccions per la revetlla de Sant Joan per evitar incendis

Sant Joan

La Generalitat ha dit aquest dimarts que no prohibirà els petards, però alguns municipis, com Calella o Santa Suanna aplicaran restriccions.

L’Ajuntament de Calella tancarà el Parc Dalmau des de les 21h del dia 23 fins a les 8h del dia 24. El Parc Dalmau és un punt crític, doncs és indret susceptible de patir un incendi forestal i més si es llencen petards al seu interior o al seu voltant.

El consistori calellenc ha publicat un ban on es prohibeix l’accés al Parc Dalmau i també a la platja de les Roques. El document a més, prohibeix l’encesa de fogueres particulars i recorda que la normativa de prevenció d’incendis prohibeix fer foc o llençar petards en zones forestals i en la franja dels 500 metres que els envolta.

L’única foguera que hi haurà a Calella estarà al passeig Manuel Puigvert, encesa i controlada per l’ADF Alt Maresme. Aquesta foguera l’encendrem amb la Flama del Canigó, tal i com mana la tradició. Arribarà a la ciutat de la mà d’Òmnium Cultural, els Udols de Foc i Calella Marxa. A les 21h, els representats del pubillatge de Calella encendran el peveter.

Santa Susanna prohibeix les fogueres a les urbanitzacions

L’Ajuntament de Santa Susanna també aplicarà restriccions. No es podrà fer cap tipus de foguera en tot el municipi, excepte la que es farà a la zona del pla de Can Rabassa, que anirà a càrrec de l’ADF Alt Maresme.

A través de Twitter, l’alcalde Joan Campolier apel·la a la responsabilitat i que “donem exemple als petits perquè entenguin el perill que en aquests moments comporten els focs i els petards en zones amb alt risc d’incendi forestal. Amb el foc no s’hi juga”.

Des de l’ADF Alt Maresme, muntarem un disositiu especial per a la revetlla de Sant Joan.

Comparteix-ho:

Últimes notícies

             PUBLICITAT